Bună, mă bucur că aţi ajuns să citiţi acest articol!

În categoria „Poezii” de pe blog, veţi găsi diferite poezii compuse de mine cu scopul de a transmite mesaje şi emoţii diferite ce nu pot fi descrise uşor, in cuvinte simple şi concrete în proză, având mai mult farmec scrise metaforic în versuri şi rime.

Scriu poezii de când am fost o copilă. Îmi amintesc că nu am stat prea mult pe gânduri înainte să mă apuc să compun şi nu mă îndrumase nimeni spre această direcţie. Pur si simplu simţirile prin care treceam, nu le înţelegeam, mă copleşeau şi mă sufocau uneori simţind nevoia de a mă elibera cumva. Datorită unui impuls puternic pe care l-am simţit pe la vârsta de 12-13 ani, am luat o foaie, un pix şi am început să-mi exprim sentimentele sub forma unei poezii. Când am terminat-o am descoperit că mă simţeam mult mai bine, puteam respira mult mai uşor. De atunci compun ori de cate ori îmi vine un impuls cu o stare potrivită ce provoacă inspiraţia specifică pentru a scrie poezie.

Acum, când mai citesc vechile poezii, simt diferite stări şi îmi amintesc întâmplările prin care treceam. Unele amintiri mă fac să zâmbesc altele să simt nostalgie, aş putea spune că regăsesc o veche mare de sentimente ce construiau tot ceea ce eram.

Îmi doresc să vă placă modul meu de a exprima sentimentele sub formă de poezii. Aş vrea să ajungă la voi ceea ce vreau să transmit, poate o să reuşiţi să vă şi regasiţi printre ele.

Vă doresc o inimă deschisă spre noi orizonturi!

Cu recunoştinţă Elena Istrate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s